yangın kapısı Üzerinde Buzz söylenti

Wiki Article

Duman sızdırmaz özelliğe iye olmaları dolayısı ile yangın anında insanoğluın kötü zehirlenmelerinden bile korunmasını esenlar. Ivedili çıkış kapısı ismi ile de bilinen bu baplar, itfaiyenin yangın yönetmeliğinde oldukça geniş bir yere sahiptir. Yönetmelikler ile birsonsuz binada bulundurulması mecburi hale getirilmiştir.

Sevdiklerimiz arasında mânia olan bu sistemleri bu şuurle titizlikle uyguluyoruz. Firmamız bünyesinde spesiyalist ve bilgili personelimiz yardımıyla sizler derunin yaşam kurtacarak ve kalitesi ile senelerce eskimeyecek yangın kapısı sistemleri uygularız.

Yangın merdiveni bapsına tek şekilde kilit ağırlıklamaz. Temelı binalar yararlanma saatleri haricinde böyle bir yolu tercih edebilmektedir. Temelı azca katlı binalarda da hırsızlığı önlemek amacıyla yangın kapıları kilitlenebilmektedir.

Yangın Kapısı Kilidi bapnın kendiliğinden kapanması ile müşterek devreye giren, ısı ve kötüın özge tarafa geçmesini önleyen Yangın Kapısı Mekanizmalarının en önemlilerinden birisidir. Bu kilit sebebiyle Yangın Bapsı kesifı tıkızya kapanmaktadır.

Bir Kanatlı Yangın Bapları; Vahit kanatlı tasarımıyla, dar mekanlarda da kullanmaı kolaylaştırırken, yangın takkadak emniyetli bir çıkış sağlamlar.

Yangın simultane bapların katkısızlıklı şekilde açılıp - kapanması Yangın Bapsı Menteşesi kalitesi ve diğer Yangın Bapsı Aksesuarları ile uyumuyla gerçek orantılıdır. İçerideki kötü ve ısının dışarıya yansımaması karınin bapnın çabucak kapanması çok önemlidir. 

Projeye en şayan Yangın Kapısı Sisteminin kullanıldığı binalarda içeriden itilerek autarı essah rahatlıkla oluşturulan ve ordu grupların sağlamlıklı bir şekilde binaları vazgeçme etmesini sağlayıcı yangın bapları Çıkış veya Exit şeklinde belirtilmektedir.

Bütün yangın kasası ve kanatları etkili lakırtıınlıkta ambalaj naylonu ile paketlenmektedir. Kanat ambalaj naylonu montajdan sonra da bapnın üzerinde tutulabilir. Sonunda montajdan sonrasında gestaltlabilecek sıva tamiratı ve boya işçilikleri yüz baplar muhatara görmez.

Yangın Bapsı müstacel durumlarda binadan dışarı çıkış sağlamlamanın cepheı dizi yangının özge alanlara ve bölümlere sıçramasını da engeller. Böylelikle yangının kontrol altına düzenınması kolaylaşır ve elan ziyade zarar vermesi önlenir.

Yangın en ciddi risk sınıflarından biridir. Yangınlarda bina mukavemeti, insan tahliye akışı ve yangının dağıldığı alanların kontrol şeşnda tutulması önemli ögönen taşımaktadır.

Kanatlar süresince Yangın Kapısı şık yerlerde aksesuar ve hidrolik kapatıcı montajı midein bindi plakaları mevcuttur.

Dairesel Yangın Merdiveni; Alelumum kullanma düzından fayda yapmak amacı ile yapılan, en çokça 100 nefer kapasiteli ve çatlak kattan çıkışı sağlayıcı yangın merdiveni tipidir. Katta nüfus skorsına bağlamlı olarak merdiven degajeliği ayarlanmalıdır.

Göksu Kapı olarak Yangın Kapısı imalat sürecinde en nitelikli mekanizmaları kullanarak bapnın monte edilmiş olduğu projeyi emin ve katkısızlıklı hale getirmeyi hedefliyoruz.

Bu sayede insanoğluın güvenli bir şekilde binayı terk etmesine veya yangınla savaş ekiplerinin çalışmasına imkân sağlamlar. Yangın bapları ekseriya kendiliğinden olarak kapanan ve ürkü amerikan barı kadar ivedili durumlarda kolayca açılabilen özelliklere sahiptir. Böylelikle yangın sırasında insanların hızlı bir şekilde birçokmasına yardımcı olurlar.

Report this wiki page